TAARTEN, DESSERTBUFFET & KOEKJES

Taarten, dessertbuffetten en koekjes kunnen alleen in de winkel, telefonisch of via e-mail besteld worden. 
Silvia's Chocolade is een bedrijfje in bijberoep, hierdoor kunnen we maar een beperkt aantal bestellingen per week aannemen. Bestel dus tijdig want volzet is volzet.
 
Bestellen
Een bestelling plaatsen kan tot 2 weken op voorhand, maar dit garandeert niet dat de gewenste datum nog vrij is. Dus, hoe sneller hoe beter.
Een bestelling is pas geplaatst als u een bevestiging via e-mail heeft ontvangen en u deze e-mail voor akkoord heeft teruggestuurd.
Voorschot
Voor bestelling boven de 50€ wordt er een voorschot van 50% gevraagd. Het resterende bedrag betaald u bij afhaling.
Het voorschot kan betaald worden via overschrijving of in de winkel (cash, bancontact).
Afhaling en betaling
Taarten, dessertbuffetten en koekjes worden afgehaald op een afgesproken tijdstip. Er is geen levering mogelijk.
Bij afhaling kan u het resterende of volledige bedrag en een eventuele waarborg betalen in cash, via bancontact of via de bancontact-app.
Waarborg
Er wordt een waarborg gerekend voor de plastieken dozen waarin de dessertbuffetten worden meegegeven. De waarborg wordt terugbetaald zodra u de dozen (in perfecte staat) heeft teruggebracht. 
Annulatie
Een bestelling kan tot 1 week voor de afgesproken afleverdatum geannuleerd worden. Als u een voorschot heeft betaald wordt dit terugbetaald. Wanneer een bestelling later geannuleerd wordt vervalt het recht op terugbetaling van het voorschot.
 
Silvia's Chocolade is een eenmanszaak en behoudt zich derhalve het recht voor om bij ziekte reeds geplaatste bestellingen te annuleren.

Silvia's Chocolade

Elshouterbosstraat 42

3590 Diepenbeek

E-mail: silviaschocolade@outlook.com

Telefoon: 0472 05 17 22 (bereikbaar tussen 12u30 - 13u30 en 19u - 21u)

betalen: cash, bancontact, app